• Lovsång

• Ungdomar

• Spel

• Undervisning

19–20.1 ordnar Missionskyrkan i Finland en Missionskonferens i Kvevlax (Missionskyrkan).
Konferensen är en inspirations- och utrustningskonferens för mission och evangelisation bland onådda kulturer, både utomlands och hemma. Medverkande är bl.a. Kaj Holtti, Olle Rosenqvist och Stefan Löv och det blir input och hälsningar från olika missionsfält och missionärer också. Alla som har ett intresse av mission eller längtan efter att på sätt eller annat vara med och föra evangeliet vidare har nytta av den här konferensen! Konferensen börjar lördag 19.1 kl. 10.00 och avslutas med gemensam gudstjänst söndag 20.1 kl. 10.00. Närmare information finns på www.missionskyrkan.fi.

Söndagen 3.2 har vi en församlingsdag vid Pörkenäs. Ankomst kl. 10, programmet kör igång 10.15 och vi håller på till ca. kl. 17. Mera information kommer via e-post.

Helgen 9–10.2 har vi besök av pastor Daniel Steen med team från Flen i Sverige. Fokus under helgen är på barn och ungdom, familj och föräldraskap.

Bön före Gudstjänsten

Sker varje söndag mellan 10-11
Ansvarspersoner finns på plats, men bönen är öppen för alla.
Välkommen med och be!

Barnmöten
I höst har vi barnmöten i tre grupper.

Ebbe Play är för barn i åldern 4-6 år,
EbbeStars för 7-9-åringar och
Ebbe Challenge för åldern 10-14 år.
Läs mer under menun Barnen.

Söndagsgudstjänsterna
Hålls vid Optima på Trädgårdsgatan 30 (om inget annat meddelas). Observera att förmiddagsgudstjänsterna börjar klockan 11:00

Torsdagsbönen och vissa andra samlingar hålls i kyrkolokalen på Södermalmsgatan 1.

Notera att vi alltid har servering i våra möten numera! All behållning från den frivilliga avgiften går till Byggkontot för byggprojektet vi står inför.

Bokning av kyrkan
Om du behöver boka Ebeneserkyrkan för något ändamål, t.ex. övningar, bön, samtal etc, meddela Christian Backman på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring honom på 044-7810808. Om du t.ex. har städtur och vill kolla att kyrkan är ledig, gör du det i Bokningskalender för Ebeneserkyrkan