• Lovsång

• Spel

Sommarkonferens 2019

sommakonferens

Finlands svenska Pingst (FSP) och Missionskyrkan i Finland (MKF) arrangerar gemensam Sommarkonferens i Jakobstad 27-30 juni 2019. Sommarkonferensen är familjevänlig med stor satsning på barn och tweenies. Ungdomar och vuxna får också dagarna fyllda med intressant program. Konferensplats blir Optima, som fungerar bra för en stor konferens. Det finns gott om logimöjligheter, även möjligt att bo i skolans bostäder, men det gäller att anmäla sig i god tid.

Talarna under Sommarkonferens 2019 är alla hämtade från Finland: Mika Yrjölä (Helsingfors), Stefan Löv (Jakobstad), Fredrik Martin (Raseborg) och Olle Rosenqvist (Korsholm). Temat är ”Ge det vidare” – vilket kan tolkas både missionalt och generationellt.

Mer info kommer så småningom på webbsidan sommarkonferensen.fi.

Församlingsdag på Klippan 18.8
Söndag den 18 augusti har vi en församlingsdag vid Klippans lägerområde i Monäs. Vi startar med gudstjänst kl. 11 (kom i tid!) och sedan fortsätter dagen med lunch, förhoppningsvis härligt väder som möjliggör simning och linbaneåkning, lekar och mycket annat roligt. Samt många goda samtal förstås! Vi avslutar dagen med att grilla tillsammans och är klara cirka 18-19 tiden.
Priset för dagen är 25€/vuxen (13 år uppåt) och 18€ för 4-12-åringar. Barn under 3 år är gratis.
Anmälan kommer för enkelhetens skull endast att kunna göras via denna länk som också finns på församlingens hemsida, den går att hitta på startsidan. Anmälan bör göras SENAST 4.8!!
Hjärtligt välkomna med på församlingsdagen!

Bön före Gudstjänsten

Sker varje söndag mellan 10-11
Ansvarspersoner finns på plats, men bönen är öppen för alla.
Välkommen med och be!

Barnmöten
Under våren har vi barnmöten i tre grupper.

Ebbe Play är för barn i åldern 4-6 år, Ebbe Stars för 7-9- åringar och Ebbe Challenge för åldern 10-14 år. Adventure: samling för barn i åldern 10–13 år varannan lördag kl.15-18 med olika aktiviteter både inom- och utomhus + mat. De äldre ungdomarna (från 14 år), Ebbe grow, fortsätter med ungdomssamling med lovsång och undervisning kl18-21 i kyrkan.

Söndagsgudstjänsterna
Hålls vid Optima på Trädgårdsgatan 30 (om inget annat meddelas). Observera att förmiddagsgudstjänsterna börjar klockan 11:00

Torsdagsbönen och vissa andra samlingar hålls i kyrkolokalen på Södermalmsgatan 1.

Notera att vi alltid har servering i våra möten numera! All behållning från den frivilliga avgiften går till Byggkontot för byggprojektet vi står inför.

Bokning av kyrkan
Om du behöver boka Ebeneserkyrkan för något ändamål, t.ex. övningar, bön, samtal etc, meddela Christian Backman på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring honom på 044-7810808. Om du t.ex. har städtur och vill kolla att kyrkan är ledig, gör du det i Bokningskalender för Ebeneserkyrkan