• Lovsång

• Ungdomar

• Spel

Årsmöteshögtid 17.3

5–7.4 har vi en mötesserie i församlingen med pastorsparet Philip och Michéle Böhmerfrån Eckernförde i norra Tyskland. De leder en församling vid namn Evangelische Freikirche där som påminner ganska mycket om vår gemenskap, allt enligt Buck Hudson som varit där många gånger. De har hjärta för Finland och serfram emot att besöka oss.

Söndagen 24.3 har vi besök i gudstjänsten av ett gäng bibelskole-eleverfrån bibelskolan Apg 29 som just nu håller till vid Sjömansro i Lappvik. Det är en blandad grupp av elever i olika åldrar och nationaliteter men flera av dem är från Sydamerika, främst Ecuador. De har restrunt i olika församlingar under början av det här året och nu har vi glädjen att få stifta bekantskap med dem här i norra Österbotten.

5.5 Getsemanekväll på skärtorsdagen i kyrkan, Buck Hudson besöker oss då.

Bön före Gudstjänsten

Sker varje söndag mellan 10-11
Ansvarspersoner finns på plats, men bönen är öppen för alla.
Välkommen med och be!

Barnmöten
Under våren har vi barnmöten i tre grupper.

Ebbe Play är för barn i åldern 4-6 år, Ebbe Stars för 7-9- åringar och Ebbe Challenge för åldern 10-14 år. Adventure: samling för barn i åldern 10–13 år varannan lördag kl.15-18 med olika aktiviteter både inom- och utomhus + mat. De äldre ungdomarna (från 14 år), Ebbe grow, fortsätter med ungdomssamling med lovsång och undervisning kl18-21 i kyrkan.

Söndagsgudstjänsterna
Hålls vid Optima på Trädgårdsgatan 30 (om inget annat meddelas). Observera att förmiddagsgudstjänsterna börjar klockan 11:00

Torsdagsbönen och vissa andra samlingar hålls i kyrkolokalen på Södermalmsgatan 1.

Notera att vi alltid har servering i våra möten numera! All behållning från den frivilliga avgiften går till Byggkontot för byggprojektet vi står inför.

Bokning av kyrkan
Om du behöver boka Ebeneserkyrkan för något ändamål, t.ex. övningar, bön, samtal etc, meddela Christian Backman på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring honom på 044-7810808. Om du t.ex. har städtur och vill kolla att kyrkan är ledig, gör du det i Bokningskalender för Ebeneserkyrkan